Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /data/www/eindhovenenglish.nl/www/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210 Over ons – Eindhoven Engels

Een Passie Voor Lesgeven

Graag stel ik mezelf aan u voor. Mijn naam is Desiree Dorling, geboren en getogen in Eindhoven. Op mijn 18e ben ik naar  Engeland verhuisd waar ik uiteindelijk 18 jaar heb gewoond en gewerkt.

In 2004 ben ik terug gegaan naar Eindhoven en besloot mijn passie te gaan volgen en me op te geven voor de lerarenopleiding Engels. Met dit diploma op zak heb ik vele Jaren als docente Engels/Cambridge Engels en Business Engels les gegeven op ondermeer het op het Huygens Lyceum in Eindhoven.

In 2015 heb ik mijn ambitie waar gemaakt en ben ondernemen geworden en heb Eindhoven English opgericht.

 

Onze werkwijze

We nodigen je uit voor een gratis 30 minuten intakegesprek!

Omdat iedereen verschillend is zijn onze cursussen maatwerk en volledig toegespitst op de wensen en eisen van onze klanten. Onze ruime ervaring stelt ons in staat om gevarieerde onderwijsmethodes toe te passen waarbij we zorg dragen voor de nodige afwisseling met altijd de volledige focus op het bereiken van het gestelde eindresultaat.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com