Een passie voor lesgeven

Over Eindhoven English

Mijn naam is Desiree Dorling en ik ben de oprichter van Eindhoven English. Ik ben geboren in Eindhoven, maar ben midden jaren ’80 naar Engeland verhuisd, waar ik zo’n 18 jaar heb gewoond. In 2004 ben ik naar Nederland teruggekeerd. Ik besloot een opleiding tot docent Engels te volgen en ben na het behalen van mijn diploma komen te werken op een middelbare school. Ik heb alle niveaus binnen het middelbare schoolsysteem lesgegeven en ben de laatste zes jaar werkzaam geweest op lokale scholen, waarbij ik vooral heb gewerkt in de functie van docent Cambridge Engels.

Ik heb een passie voor lesgeven en heb Eindhoven English opgericht met als doel het helpen van mensen met de Engelse taal en daarbij het vergroten van hun taalkennis. Indien u hulp nodig heeft met Engels in welke vorm dan ook – een gestructureerd persoonlijk programma, examenvoorbereiding, groepslessen, of iets daartussen – dan kunt u dit bij Eindhoven English vinden. Mocht u hier nog vragen over hebben, neem dan gerust contact met me op!

Mijn manier van werken

Elke situatie is anders en iedere nieuwe klant krijgt een gratis intake, welke ik gebruik om een persoonlijk lesprogramma op te stellen. Dankzij mijn ervaring weet ik precies wat werkt en wat niet, en weet ik hoe mensen verschillend kunnen reageren op verschillende lesmethoden. Ik probeer de lessen leuk en interessant te maken, maar ik leg de nadruk vooral op het bereiken van uw persoonlijke doelen.

Bijlessen en cursussen

Algemeen Engels
Voor volwassenen en scholieren

Lees verder

Cambridge Engels
Cambridge Engels voor elk niveau (PET, FCE, CAE, CPE)

Lees verder

Zakelijk Engels
Om het niveau van zakelijk Engels te verbeteren

Lees verder