Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /data/www/eindhovenenglish.nl/www/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210 Algemeen Engels – Eindhoven Engels

Algemeen Engels

Volwassenen

De lessen zijn zo opgezet dat ze aandacht schenken aan het verbeteren van alle Engelse taalvaardigheden. De focus ligt hierbij op de vaardigheden lezen, schrijven, spreken, luisteren en uitspraak, en het doel daarbij is het verkrijgen van de juiste handvatten om effectief te kunnen communiceren in alledaagse situaties maar ook binnen de zakelijke wereld.

Middelbare scholieren 

In deze (bij)lessen ligt de nadruk op het volgen van het curriculum. Het doel hierbij is het verbeteren van je cijfers en er zeker van te zijn dat je aan het eind van het jaar overgaat naar een hogere klas. De lessen kunnen worden afgestemd op alle niveaus (VMBO tot VWO) en alle jaarlagen (1 t/m 6).

Basisscholieren

Samen met een collega die het Engels als moedertaal beheerst, bied ik groepslessen aan voor kinderen van groep 6 tot en met 8. Het doel is om ervoor te zorgen dat hun Engels op een zodanig niveau is dat ze geen problemen zullen ondervinden met Engels wanneer ze naar de brugklas gaan.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com